Λόγω πολλών ανατιμήσεων κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να ενημερώσουμε άμεσα τις τιμές στο e-shop.
Παρακαλούμε πριν προχωρήσετε σε πληρωμή επικοινωνήστε μαζί μας.
Παπαζαχαρίου 6-8, Καλλιθέα
Τρόποι Πληρωμής

Με αντικαταβολή

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελίας σας κατά την παραλαβή επιλέγοντας τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή. Το κόστος της χρέωσης της αντικαταβολής είναι 3 ευρώ επιπλέον ανά δέμα ανεξαρτήτου ποσού παραγγελίας. Για ποσά έως 100 ευρώ απαιτείται κατάθεση του συνόλου της αξίας της παραγγελίας σας. Για ποσά άνω των 100 ευρώ απαιτείται προκαταβολή 40% του συνόλου της αξίας της παραγγελίας σας σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς που αναφέρουμε παρακάτω και εξόφληση του υπολοίπου κατά την παράδοση με αντικαταβολή.


Με χρεωστική / πιστωτική κάρτα

Μπορείτε να πληρώσετε άμεσα με μεγάλη ασφάλεια μέσω viva bank. Το Galaz WeddingBaptism δεν αποθηκεύει και δεν έχει καμία πρόσβαση στα στοιχεία της κάρτας σας, επομένως για κάθε νέα αγορά που πραγματοποιείται θα πρέπει να δηλώσετε εκ νέου τα στοιχεία της κάρτας σας (ονοματεπώνυμο, αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της, CCV).


Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε σημειώστε στην κατάθεση ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμο σας. Σύμφωνα με την πολιτική του καταστήματος η παραγγελία σας αποστέλλεται μετά τη λήψη αντιγράφου της εντολής πληρωμής, το οποίο μπορείτε να στείλετε μέσω e-mail στο info@galaz.gr (για τραπεζικές καταθέσεις παρακαλούμε δείτε την επιλογή όπου επιβαρύνεστε εξ ολοκλήρου τα τραπεζικά έξοδα και όχι μόνο τα έξοδα της δικής σας τράπεζας).  Τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα σας είναι: 

ΤΡΑΠΕΖΑ VIVAPAYMENTS

IBAN : GR2570100000000356176910584 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΣΤΑΝΙΔΗΣ


Με πληρωμή στο κατάστημα 

 Μπορείτε να πληρώστε στο φυσικό μας κατάστημα κατά την παραλαβή, με μετρητά ( για ποσά έως 499 ευρώ) είτε με χρέωση της πιστωτικής / χρεωστικής σας κάρτας. Για ποσά άνω των 499 ευρώ είναι απαραίτητη η εξόφληση μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή μέσω πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας.

Για οποιοδήποτε τρόπο πληρωμής κι αν επιλέξετε, για να οριστικοποιήσετε την παραγγελία σας απαιτείται 40% προκαταβολή του συνόλου της. Για τις παραγγελίες που δεν μπορούν να σταλούν με αντικαταβολή απαιτείται εξόφληση όλου του ποσού μια μέρα πριν την αποστολή τους.

Start typing and press Enter to search

Καλάθι

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.