Για επίσκεψη σας στο κατάστημα παρακαλούμε καλέστε μας για ραντεβού στο 211-1841442
Τρόποι Πληρωμής

 

 Με χρεωστική / πιστωτική κάρτα

Μπορείτε να πληρώσετε άμεσα με μεγάλη ασφάλεια μέσω viva bank. Το Galaz WeddingBaptism δεν αποθηκεύει και δεν έχει καμία πρόσβαση στα στοιχεία της κάρτας σας, επομένως για κάθε νέα αγορά που πραγματοποιείται θα πρέπει να δηλώσετε εκ νέου τα στοιχεία της κάρτας σας (ονοματεπώνυμο, αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της, CCV).

 

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε σημειώστε στην κατάθεση ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμο σας. Σύμφωνα με την πολιτική του καταστήματος η παραγγελία σας αποστέλλεται μετά τη λήψη αντιγράφου της εντολής πληρωμής, το οποίο μπορείτε να στείλετε μέσω e-mail στο info@galaz.gr (για τραπεζικές καταθέσεις παρακαλούμε δείτε την επιλογή όπου επιβαρύνεστε εξ ολοκλήρου τα τραπεζικά έξοδα και όχι μόνο τα έξοδα της δικής σας τράπεζας).  Τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα σας είναι: 

ΤΡΑΠΕΖΑ VIVAPAYMENTS

IBAN : GR2570100000000356176910584 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΣΤΑΝΙΔΗΣ

 

Με πληρωμή στο κατάστημα 

 Μπορείτε να πληρώστε στο φυσικό μας κατάστημα κατά την παραλαβή, με μετρητά ( για ποσά έως 499 ευρώ) είτε με χρέωση της πιστωτικής / χρεωστικής σας κάρτας. Για ποσά άνω των 499 ευρώ είναι απαραίτητη η εξόφληση μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή μέσω πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας.

Για οποιοδήποτε τρόπο πληρωμής κι αν επιλέξετε, για να οριστικοποιήσετε την παραγγελία σας απαιτείται 40% προκαταβολή του συνόλου της.

Start typing and press Enter to search

Καλάθι

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.