Για επίσκεψη σας στο κατάστημα παρακαλούμε καλέστε μας για ραντεβού
Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών

 

Επιστροφές προϊόντων

Τα προϊόντα μας (προσκλητήρια, μπομπονιέρες, βαπτιστικά, ρούχα, λαμπάδες, κουτιά – βαλίτσες, λαδόπανα, σετ λαδιού, μαρτυρικά) σχεδιάζονται & κατασκευάζονται και αποστέλλονται κατόπιν παραγγελίας. Για το λόγω αυτό οι επιστροφές δεν γίνονται δεκτές. Παρακαλούμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετρήσεις διαστάσεων του παιδιού για τα ρούχα.   

Για τα βαπτιστικά παπούτσια γίνεται δεκτή η αλλαγή  από τον πελάτη εντός 3 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας. Η αλλαγή γίνεται μόνο σε νούμερο, όχι σε σχέδιο ή σε κωδικό.

Ωστόσο εάν τα προϊόντα που έχετε αγοράσει δεν εμπίπτει στην παραπάνω κατηγορία (προσκλητήρια, μπομπονιέρες, πακέτα βάπτισης κλπ.) ή είδη σε προσφορά ή εποχιακά (γούρια, πασχαλινές λαμπάδες κλπ.) και δεν είστε απόλυτα  ικανοποιημένοι με το προϊόν που έχετε παραλάβει θα πρέπει εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας σας, να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτηση πελατών στο 211 1841442  ή με email info@galaz.gr και να μας στείλετε εγγράφως το αίτημα σας για επιστροφή των προϊόντων ώστε να προγραμματίσουμε την επιστροφή.

Τα έξοδα επιστροφής και η αποστολή εκ νέου επιβαρύνουν τον πελάτη.

Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται από τον πελάτη στην κατάσταση που παρελήφθησαν, χωρίς φθορές και στη συσκευασία τους, συνοδευόμενα από όλα τα έγγραφα – πιστοποιητικά γνησιότητας και τα πρωτότυπα παραστατικά αγοράς. Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός της ανωτέρας διάρκειας ή δεν πληροί κάποια από τις απαιτήσεις, το κατάστημα ενδέχεται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση.

 Ακύρωση παραγγελίας

Σε περίπτωση που θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το κατάστημα εντός 24 ωρών με το τμήμα εξυπηρέτηση πελατών στο τηλέφωνο 211 1841442 ή με email info@galaz.gr  

Επιστροφή χρημάτων

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν, (εάν δεν είναι από τα προϊόντα που έχουμε αναφέρει πιο πάνω και ή επιστροφή τους δεν είναι δεκτή) η επιστροφή χρημάτων γίνεται μέσα 14 ημέρες, από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε και ελέγξουμε το προϊόν. Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται με κατάθεση του ποσού σε λογαριασμό που θα μας υποδείξετε. Τα έξοδα αποστολής επιστροφής και αντικαταβολής δεν συμπεριλαμβάνονται στην επιστροφή χρημάτων.  

Start typing and press Enter to search

Καλάθι

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.