Λόγω πολλών ανατιμήσεων κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να ενημερώσουμε άμεσα τις τιμές στο e-shop.
Παρακαλούμε πριν προχωρήσετε σε πληρωμή επικοινωνήστε μαζί μας.
Παπαζαχαρίου 6-8, Καλλιθέα
Τρόποι Αποστολής

Οι αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα την Κύπρο και το Εξωτερικό.

 

Μεταφορά – παράδοση προϊόντων στην Ελλάδα

Τα μικρά δέματα έως 2 κιλά (π.χ προσκλητήρια, βιβλία ευχών, είδη δώρων κ.α.) αποστέλλονται με Ελτα Courier ή με τη Red Courier με χρέωση από 4 ευρώ μέχρι 2 κιλά.

Τα μεγάλα δέματα (μπομπονιέρες, κουτιά & λαμπάδες βάπτισης κλπ.) αποστέλλονται με μεταφορικές εταιρείες. Σας μεταφέρουμε δωρεάν την παραγγελία έως το πρακτορείο μεταφορών της Αθήνας. Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας θα πρέπει να πληρώσετε το κόστος της μεταφοράς στο πρακτορείο μεταφορών. Η επιλογή του πρακτορείου μεταφορών γίνεται κατόπιν συνεννόησης.

 

Μεταφορά  – παράδοση προϊόντων εντός Αττικής

Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα, χωρίς χρέωση.

Το κόστος των μεταφορικών για μεγάλα δέματα (μπομπονιέρες, κουτιά & λαμπάδες βάπτισης κλπ.) είναι από 7 ευρώ και γίνεται με ταξί ή με μεταφορική εταιρεία.

 

Μεταφορά – παράδοση προϊόντων  στην Κύπρο και το Εξωτερικό

Μεταφορά προϊόντων στην Κύπρο και το εξωτερικό γίνεται με τη Γενική Ταχυδρομική και ΤΝΤ. Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται με βάση τον όγκο – βάρος των προϊόντων. Η υπηρεσία αυτή δεν δέχεται αντικαταβολές, η εξόφληση θα πρέπει να γίνει 1 μέρα πριν την αποστολή εμπορευμάτων (υπολογίστε και τις μέρες που μεσολαβούν μέχρι να εμφανιστεί το έμβασμα σας στον λογαριασμό μας).

 

Η επιχείρηση “Galaz WeddingBaptism“ δεν φέρνει καμία ευθύνη σε περίπτωση καθυστέρησης παράδοσης του δέματος σας λόγω απεργιών ή άσχημων καιρικών συνθηκών. Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν κατ’ εντολή, για λογαριασμό και με ευθύνη του αγοραστή.

Start typing and press Enter to search

Καλάθι

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.