Για επίσκεψη σας στο κατάστημα παρακαλούμε καλέστε μας για ραντεβού
Τρόποι Αποστολής

Οι αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα την Κύπρο και το Εξωτερικό.

 

Μεταφορά – παράδοση προϊόντων στην Ελλάδα

Τα μικρά δέματα έως 2 κιλά (π.χ προσκλητήρια, βιβλία ευχών, είδη δώρων κ.α.) αποστέλλονται με τη Ελτa Courier ή Red Courier.

Τα μεγάλα δέματα (μπομπονιέρες, κουτιά & λαμπάδες βάπτισης κλπ.) αποστέλλονται με μεταφορικές εταιρείες. Σας μεταφέρουμε δωρεάν την παραγγελία έως το πρακτορείο μεταφορών της Αθήνας. Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας θα πρέπει να πληρώσετε το κόστος της μεταφοράς στο πρακτορείο μεταφορών. Η επιλογή του πρακτορείου μεταφορών γίνεται κατόπιν συνεννόησης.

 

Μεταφορά  – παράδοση προϊόντων εντός Αττικής

Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα, χωρίς χρέωση.

Η μεταφορά στα μεγάλα δέματα (μπομπονιέρες, κουτιά & λαμπάδες βάπτισης κλπ.) γίνεται με ταξί ή με μεταφορική εταιρεία.

 

Μεταφορά – παράδοση προϊόντων  στην Κύπρο και το Εξωτερικό

Μεταφορά προϊόντων στην Κύπρο και το εξωτερικό γίνεται με τη UpsΤα έξοδα αποστολής υπολογίζονται με βάση τον όγκο – βάρος των προϊόντων. 

 

Για οποιοδήποτε τρόπο αποστολής κι αν επιλέξετε, η εξόφληση θα πρέπει να γίνει 1 μέρα πριν την αποστολή εμπορευμάτων! (υπολογίστε και τις μέρες που μεσολαβούν μέχρι να εμφανιστεί το έμβασμα σας στον λογαριασμό μας).

 

Η επιχείρηση “Galaz WeddingBaptism“ δεν φέρνει καμία ευθύνη σε περίπτωση καθυστέρησης παράδοσης του δέματος σας λόγω απεργιών ή άσχημων καιρικών συνθηκών. Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν κατ’ εντολή, για λογαριασμό και με ευθύνη του αγοραστή

Start typing and press Enter to search

Καλάθι

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.