Λαγουμιτζή 26Γ Καλλιθέα
Τρόποι Αποστολής

Οι αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα την Κύπρο και το Εξωτερικό.


Μεταφορά – παράδοση προϊόντων στην Ελλάδα

Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα για παραγγελίες από 100 ευρώ και άνω (τα δωρεάν μεταφορικά δεν ισχύουν για μπομπονιέρες, κουτιά & λαμπάδες βάπτισης). Για αγορές από 100 ευρώ και κάτω το κόστος της μεταφοράς (με τη Red Courier) είναι από 4 ευρώ μέχρι 2 κιλά.

Το κόστος των μεταφορικών για μεγάλα δέματα (μπομπονιέρες, κουτιά & λαμπάδες βάπτισης κλπ.) είναι από 5 ευρώ ανά δέμα. Σας μεταφέρουμε δωρεάν την παραγγελία έως το πρακτορείο μεταφορών της Αθήνας. Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας θα πρέπει να πληρώσετε το κόστος της μεταφοράς στο πρακτορείο μεταφορών. Η επιλογή του πρακτορείου μεταφορών γίνεται κατόπιν συνεννόησης.


Μεταφορά  – παράδοση προϊόντων εντός Αττικής

Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα, χωρίς χρέωση.

Το κόστος των μεταφορικών για μεγάλα δέματα (μπομπονιέρες, κουτιά & λαμπάδες βάπτισης κλπ.) είναι από 7 ευρώ και γίνεται με ταξί ή με μεταφορική εταιρεία.


Μεταφορά – παράδοση προϊόντων  στην Κύπρο και το Εξωτερικό

Μεταφορά προϊόντων στην Κύπρο και το εξωτερικό γίνεται με τη Γενική Ταχυδρομική και ΤΝΤ με χρέωση από 18 ευρώ. Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται με βάση τον όγκο – βάρος των προϊόντων. Η υπηρεσία αυτή δεν δέχεται αντικαταβολές, η εξόφληση θα πρέπει να γίνει 1 μέρα πριν την αποστολή εμπορευμάτων (υπολογίστε και τις μέρες που μεσολαβούν μέχρι να εμφανιστεί το έμβασμα σας στον λογαριασμό μας).

 

Η επιχείρηση “Galaz WeddingBaptism“ δεν φέρνει καμία ευθύνη σε περίπτωση καθυστέρησης παράδοσης του δέματος σας λόγω απεργιών ή άσχημων καιρικών συνθηκών. Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν κατ’ εντολή, για λογαριασμό και με ευθύνη του αγοραστή.

Start typing and press Enter to search

Καλάθι

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.